Pergo

Pergo hadde sitt utspring i verdenskjente Perstorp AB i Sverige, som begynte å produsere dekorativt kvalitetslaminat tidlig på 1950-tallet. Fra 2013 eies Pergo-merket av Mohawk Industries, Inc., som er verdens største gulvselskap og som har virksomhet i Nord-Amerika, Europa, Asia og Australia. Pergos produkter produseres av gulvavdelingen til UNILIN bvba, som ligger i Belgia.

I 2013 blir Pergo et flerkategorimerke ved å introdusere tre- og vinylgulv på markedet. I dag er merket ensbetydende med vakre, praktiske gulv. Historien begynte med en idé om å skape vakre gulv som kunne tåle hverdagens virkelige utfordringer og likevel se flotte ut etter flere års bruk. Av praktiske årsaker gjorde vi dem også svært enkle å legge og vedlikeholde. I dag danner disse ideene selve grunnlaget for alt vi gjør, fra nye gjennombrudd i laminat til utvidelser til vinyl- og tregulv. Gulv for hverdagen.

 • Vedlikehold
 • Leggeanvisning
 • Diverse
 • Miljø
 • Vedlikeholdsveiledning

  Holde gulvet vakkert

  Et Pergo parkettgulv tilfører naturlig skjønnhet til et hvilket som helst rom. Det er lett å bevare denne skjønnheten med de riktige pleie-, rengjørings- og vedlikeholdsproduktene. Vi anbefaler at alle Pergo parkettgulv rengjøres ukentlig med Pergos rengjøringsprodukter.

  Vedlikeholdsveileder

   

   

 • Hvordan legge parkett med perfectfold™ 3.0

  Click and go!

  Hvordan legger man parkett fra Pergo? Det er enklere enn du tror. Veien til et vakkert tregulv har aldri vært kortere, og du har nå muligheten til å legge gulv raskere og enklere enn noensinne. Vårt innovative PerfectFold™ 3.0- klikksystem får du til all parkett fra Pergo. Gulvet har også fått en beskyttende finish som tilfører ekstra finesse og kvalitet. Finishen gjør at du kan ta i bruk ditt nye gulv med det samme, og sette i gang med å innrede rommet!

  Ferdig gulv i en fei med Pergo

  Når du har valgt ut favorittparketten klikker du bordene sammen på den måten som fungerer best for deg. Ikke vær redd for å skade gulvet – selv om du vil legge bordene på nytt, gjør du det enkelt med PerfectFold™3.0. Løft og legg på nytt etter ønskemål og behov. Alle Pergo treplanker gjennomgår strenge kvalitetskontroller før de er pakket. Parketten er enkel å installere og krever ingen ekstraordinære verktøy.

   

  Leggeanvisning PerfectFold™ 3.0- klikksystem

   

 • Datablad Svalbard
  Datablad Lofoten
  Datablad Langeland