Bo Andrén Norge AS har de siste 25 årene arbeidet på det norske sportsgulvmarkedet og kan idag tilby et bredt spekter av produkter og sportsgulvsystemer, slik at vi tilfredsstiller alle krav som stilles til et moderne sportsgulv. BOA Sport tilbyr alt fra punkt-, flate- og kombielastisk sportsgulv med ulike overflater som vinyl, PU (polyuretan),parkett og massiv parkett, for å skape de beste forutsetninger for idrettsutøvere, både på mosjons-og eliteplan. Med et bredt spekter av produkter fra noen av verdens ledende sportsgulvleverandører, kan vi møte våre kunders individuelle behov og krav, både sportslig og økonomisk.


BOA Sport leverer og installerer også sportsutstyr i samarbeid med Virklund Sport og kan sammen med byggherre, rådgivere og entreprenører tilby
en skreddersydd totalløsning med utøveren i fokus.


BOA Sport er med fra idé, via prosjektering til ferdig montert sportshall. Dette gir deg som kunde en god trygghet.

sportsgulv-eksempel   klatretrappe_frederiksbjerg-skole-1

 

Vi satser tungt på å tilby våre kunder alt som har med sport å gjøre, og har inngått en samarbeidsavtale med Virklund Sport som leverandør av sportsutstyr.

Slik beskriver Virklund Sport seg selv:

Virklund Sport A/S skaper fremtidens idrettsrom med fokus på å levere optimale rammer for utvikling av idrett og bevegelser i skoler og haller. Utover dette tilbyd vi bl.a. et stort utvalg i standard sortiment innenfor klassiske idrettsgrener. Med 60 års erfaring er vi en ytterst profesjonell og erfaren samarbeidspartner, som er kjent for idrettsfasiliteter av høy kvalitet og lang levetid.

 

Se BOA SPORT sin nye brosjyre:  BOA SPORT brosjyre

Les mer om Virklund Sport her: www.virklund-sport.dk/no

 

 ninjabane-med-logo ninja-banen_frederiksbjerg-skole-2 organiske-ribber_frederiksbjerg-skole-2 vejen-svmmehalklatrevag